OVERSIZEITIS

53582_hotosss_020
bild: lookbook.nu

Skulle vilja ha en stor oversized stickat tröja som den här!

Nu ska jag nog kolla på tv tills vi ska åka

younowyoucantrustme



Kommer bli rätt dåligt med bloggande nu under helgen och så för vi ska flytta då och jag vet inte om vi har något bredband där än men jag kommer ta med mig datorn och försöka så får jag hoppas på att det fungerar, men om det nu inte skulle göra det så vet ni iallafal orsaken till det.

Just nu håller jag iallafall på att packa då mamma kommer och hämtar upp mig runt fyra då vi ska upp till nya huset och börja städa och fixa för imorgon börjar flytten! Så jag ska försöka bli klar med packningen snart så ska jag klä på mig något och kanske lägger ut outfit beroende på vad jag tar på mig, då jag inte vet ritkigt vad vi ska göra när vi kommer till nya huset, vill ju inte direkt skita ner mina kläder så kanske att ja tar mjukismyxor och något sådant. Får se...


ABLUEJACKETWITHGOLDENBUTTONS

53780_img_8382
bild: lookbook.nu


En sån kavaj som hon har köpte jag nyligen på H&M, fin men är svårt att matcha snyggt med de kläder jag redan har, skulle ju vara snyggt med typ strumbyxor, fodral och den men jag har inget fodral. Wellwell, nu ska jag återgå till plugget!

DONT GET BACK THERE KEEP HOLDING ON

HejHej!
Är ledig idag och imorn, det behövdes kan jag säga. Har inte riktigt sovit ut sen skolan började nu känns det som men idag sov jag i typ tolv timmar, hehe inte så konstigt att jag är seg nu men jag ska ändå inte göra något speciellt, bara plugga och ta det lugnt! Har precis mölerat om i mitt mini rum så nu ska jag nog plugga lite! Ha det bra! Bloggar mer under tiden, dock blir det nog ingen outfit idag, hehe känns inte så kul o endast visa mjukisbyxor och linne.


m - k


I CANT DO ANYTHING ABOUT ITJUST ACCEPT THE FACT

bild:thecobrasnake.com



Ojoj blev inget mer bloggande, satt och pluggade som en galning men nu är jag klar med geografin iallafall!Sen var jag ju även och tränade vilket var väldigt skönt, skönt men jobbigt! Nu ska jag nog kolla lite på vänner och läsa lite tidningar för att få lite ledig tid nu på kvällen! Får hoppas att jag kan blogga något mer imorgon kanske blir en dagens outfit, men då isåfall på eftermiddagen då jag har idrott direkt. Ha det så bra!

/L


backtoschool

Nu är jag hemma från skolan, eller ja kom väl hem för en halvtimme sen ungefär. Det var riktigt jobbigt att komma tillbaka till skolan nu efter att ha varit borta större delen av förra veckan, så nu har jag en del att ta igen... Men jag antar att det är lika bra att få det gjort så nu ska jag nog sätta mig och plugga ett tag för sen ska Bea och jag iväg och träna vid halv åtta tror ja de va!

Get the look -> Rachel Bilson



Jeans TOPSHOP ,  T-shirt TOPSHOP , Sjal UrbanOutfitters , Heels Forever21 , Skinnjacka TOPSHOP


Even In The Darkness There Is Brightness


bild: lookbook

Inspiration på hög nivå.
Önskar att jag hade det där på mig istället för mjukiskläder. Måste hitta nån sån där fin sjal, piffar ju upp en annars enkel outfit. Nu ska jag nog återvända till tv:n...

Sometimes Just Everything Goes Wrong


bilder från nån fansite


Vet inte alls hur det blir med bloggandet, säger alltid att jag ska föröska bättra mig men sen slutar det med att jag inte gör det alls, så nu blir det väl mer så att jag kommer blogga när jag känner för det och så får jag ser hur det blir.

Jag är iallafall hemma från skolan idag igen (var hemma igår också och i tisdags för förkylning) pågrund av nackspärr som troligtvis hänger ihop med förkylning, jättehemskt är det och tråkigt så jag hoppas att det går över snart vet inte ritkigt hur länge det brukar hålla i. Det jobbiga är att jag kan inte heller sova bort dan så jag ligger här i soffan och glor på tv för annars gör det så ont. Har inga böcker hemma heller så jag kan inte plugga, vilket gör att jag ligger jättemycker efter, men det finns ju inte så mycket jag kan göra åt saken. Försöker leta efer  nån som kanske kan få min nyckel till skåpet och sen hämta böcker åt mig.

Nu ska jag nog sätta på nån film eller fortsätta kolla på the hills men egentligen är jag rätt trött på att kolla på tv så vi får väl se hur det blir med den saken. Kommer säkert blogga nått mer men de är rätt trist o gö kollage och sånt utan photoshop. Ha det så bra!

Be True To YourSelf


kollaget: från F21 och Monki

rutigt, transparent, sammet, kilklack, svart, spets, oversize, kavaj

/L


Tillbaka

Blev en väldigt lång bloggpaus men jag kände inte att jag hade någon lust att blogga tidigare men nu börjar suget efter att få skriva här komma tillbaka, så det är väl troligtvis så det blir! Jag väntar fortfarande på att fixa photoshop men jag hoppas att det inte dröjer allt för långt tid!

Iallafall, det har inte hänt så där jättemycket, eller jo.. jag har ju börjat på gymnasiet men jag bytta till en skola här i stan istället, den andra var inte riktigt för mig men nu trivs jag iallafall!

Den här dagen har gått rätt långsammt men det gör de ju ioförsig nästan alltid. Ikväll har jag lovat mig själv att komma i säng tidigt för jag är alltid så otroligt trött och det leder till att jag inte orkar göra något.

Just nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem så att han kan åka och hämta ut min nya mobil som jag beställde häromkvällen! Hoppas den är lika fin i verkligheten bara! Jag kan visa bild på den senare. Nu ska jag plugga lite så att jag får det gjort!

Blev ett lite konsigt inlägg men jag måste skylla på är jag är trött


Topplista f・r Bloggar
RSS 2.0