LOOKBOOK.NU

75566_img_5521_2
bild: lookbook.nu

I did warn you

Igår var jag ju hos Madde med de andra tjejerna där vi åt och pratade och så, vi sov även över där. Ikväll ska vi kolla på The Grudge 2 och köpa något gott till hoppas bara inte det blir för läskigt sen när man ska hem men vi kanske kan kolla på något roligt efter filmen!

apropå något helt annat så är det typ 50 grader i mitt rum då jag har ingen aning om åt vilket håll jag ska virida ratten på elementet, får väl fråga mamma när hon kommer hem för det känns verkligen som värsta bastun här inne. Kanske ska gå ut och sätta mig i vardagsrummet istället. Aja ska nog sätta mig och blogga mer snart!

Godmorgon

Christian Coinbergh » BIG MAGAZINE » 1
bild: lundlund

Vaknade typ vid 8 imorgon., hur jobbigt som helst och sen kunde jag inte somna om, såklart. Kom precis ut ur duschen så nu sitter jag här och kollar på tv och väntar på att posten ska komma så att jag får min The Hills box!! Kanske ska ta något att äta ioförsig.


How do you know whats right?




bild: mig

Nu var det ett tag sedan jag bloggade men det blir när det blir. Nu är mitt rum hos mamma så gott som klart, kanske kan visa bilder senare på min fina klädkammare och rummet också kanske men det är inte helt klart än. Mamma och jag köpte gardiner idag, är typ omöjligt att hitta rosa gardiner men tillslut så hittade jag ett par så nu är jag glad! Beställde även hem the hills säsong 1 idag så jag hoppas att den kommer imorgon som den borde. Imorgon blir det en kväll med tjejorna hos Madde som kommit hem nu! Trevligt!

Just nu sitter jag iallafall och kollar på vänner och så funderar på att antingen sätta på en film om jag hittar nån. Blir säkert mer bloggande imorgon eller senare, får se när jag har lust!


What good is a life, with no one to share


[dålig kvalitet, I know]

Detta blev alltså det jag fick ha på mig idag. Hade välidgt brottom, klockan var 20 över 8 och fem minuter senare skulle jag möta Bea, då hade jag varken klätt på mig, sminkat mig eller fixat håret, fick lite panik men satt upp håret i en knut tog på lite mascara och kläderna ja, de ser ni ju. Men jag hann, hon han nog bli närmare halv men det spelar ingen roll!
Nu orkar jag iallafall inte plugga mer men jag måste läsa en svenska bok så ja får se om jag läser den eller om jag kolla på oc, lutar nog mot oc om jag ska vara ärlig!

/L


We run, and we run but at the end we always end up at the same place

Sitter just nu och pluggar med matten samtidigt som jag lyssnar på massa bra musik! Ska försöka jobba mycket nu ett tag så att jag kan ta det lugnt och hitta på något roligare sen istället!
 
 


Några bra plugglåtar som finns med i min låtlista just nu!

Ne, nu ska jag återgå till alla mina böcker som ligger och väntar på mig....

Always Go To The Light No Matter What. . .




bilder: av mig

Fotade lite när jag väntade på att bli hämtad. Nu måste jag plugga, sa ju de förut med men det blev inget av det men nu måste jag verkligen


Our Last Summer

Dagen spenderades hos mormor som fyller år. GRATTIS! Kul o träffa släkten, hitta på lite skoj med Emelie under tiden. Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på låtar från Mamma Mia och ska väl plugga lite också! Orkar inte lägga upp outfit för nu har ja bytt om tilll myskläder.




 



our last summer

Just Because It Is

Är hemma hos mamma nu, har pluggat typ hela dagen och har inte riktigt haft tid för att blogga men jag gör det när jag har tur! Nu ska jag fortsätta med plugget sen ska jag städa ordning på mitt rum, håller ju på och bygger om klädkammaren så det är byggsaker och andra saker över hela mit rum.


Black And White







Nu är jag hemma igen, så Bea och jag ska plugga med samhällskunskap blablabla riksdag, regering o massa sånt jobbigt.

Don´t try to fight the pain, it will only get worse

Sandra Freij » Whistles » 1

bild: lundlund.nu

Nu ska jag snart cykla till skolan eller okej det är ett tag kvar men ändå, måste fixa håret lite först och så men iallafall så har jag bara en lektion nu på morgonen, matte och sen kommer jag hem runt 9.45 igen för sen börar vi inte förns 12.05 med historia så Bea och jag åker hem till mig istället! Då kommer en outfit upp! Idag ska jag även till mamma så det kan ta ett tag för mig att uppdatera då jag måste kolla så att internet funkar, hoppas
,hoppas!!!

Random

Kunde ha slutat tolv idag med då både spanskan och svenskan var inställda men jag satt kvar och väntade på att Beas tyska skulle sluta, snäll som jag var! Men då satt jag och pluggade lite istället med samhällskunskap och företagsekonomi som vi har prov på nästa vecka! Nu ska iallfall jag och lillasyrran ner på stan o leta present till pappa som fyller år imorgon!

Dagens outfit...



You Do Just Like You Used To




Det här var alltså denna dags outfit, hade en ritkigt kort dag i dag då vi endast hade tre en timmes lektioner och sedan slutade vi klockan tolv då våran svenska lärare var sjuk!! (skulle egentligen gått till 14.25) så efter det cyklade jag med Bea hem och så fixade vi med engelskan och sen gick jag och Patricia och fikade och pratade, hon följde även med mig hem och lagade pannkakor. Jag tror nog att vi är eniga om att jag inte ska laga pannkakor nå mer iallafall, kan ju säga att det inte gick så bra direkt men det gick bättre på slutet. Så nu har jag precis plockat undan och fixat i köket och fotat lite så jag tänkte lägga mig och kolla på lite vänner eller OC, eller kanske the hills, vi får se...!

/L

I Can´t Stand It Anymore

Henrik Halvarsson » Glamour » 1
bild. lundlund.nu


Vakna nyss, känner mig lite bättre nu men det brukar vara framåt eftermiddagen det är som värst men får väl hoppas på att jag slipper må lika dåligt idag som jag gjorde igår... Idag är det iallafall en kort dag (eller jag kort och kort men det är våran kortaste dag då, då) då vi slutar 14.25 skööönt, börjar för sig dagen med matte vilket aldrig är bra då man är sjukt trött i huvudet och då orkar man ju inte tänka.

Nu måste jag nog klä på mig och fixa allt så att jag hinner få i mig frukost, har ett väldans problem med det men jag försöker iallafall. Hinner jag så kommer det en outfit innan jag åker men annars lägger jag upp den när jag kommer hem

/L

Back To The Start

Nu är jag hemma frånskolan måste nog lägga mig och vila lite känner mig alldeles snurrig och har ont i huvudet, har ingen aning om vad det är men det vill liksom inte försvinna... Får se om jag sätter mig vid datorn senare igen



bild: av mig

Look Around And You Will See It







Blommigt och body från Gina Tricot, skärp secondhand, strumpbyxor H&M , skor från skopunkten

(Lånade pappas bariga kamera idag, såå mycket roligare att fota med, vill prova med lite olika kameror och så och se vilken jag vill köpa... )

Idag fick jag sovmorgon då våran idrottslektion var inställt så jag börjar inte förns 10.35!  Ska nog plugga lite spanska under tiden då jag har prov direkt när jag kommer till skolan, får hoppas att det går bra men det gör det nog!
Kommer säkert blogga mer innan jag åker men vi får se! Nu ska jag ner och hämta lite frukost

/L

Studying

Sandra Freij » ELLE » 1
bild: lundlund.nu

Vill ha sommar ute nu istället för allt regn och blåsande...

Igår var jag med Bea och sov över där, vi kollade på film, lagade mat och åt lite glass! En film vi såg på var helt mysko, riktigt dålig var den och den slutade jättekonsigt så jag fatta typ nada.. Åkte iallafall hem typ runt halv tolv idag tror jag det blev, sen dess har jag typ pluggat lite och så, var nyss och handlade lite lösgodis, köper aldrig godis men behövs nu när jag ska plugga har verkligen ingen lust eller ork men jag ska försöka sen blir det nog filmtittande senare ikväll!

/Linda

CANDYFROMCOCOO

Klockrent, godis som smycken! Det är ju bara ett plus att de är snygga

(Hade varit så mycket roligare att fixa till det här som ett kollage men jag väntar fortfarand på photoshop... snart blir jag galen, vill ju ändra om designen så att den är med höstig och allt...)





www.cocoo.se

there´s nothing i can do, i can´t choose it, you know

Camilla Åkrans » Japanese Vogue » 1
bild: lundlund.nu

Nu är jag hos pappa igen där internetet fungerar! Trodde faktiskt att det skulle gå hos mamma då vi beställt bredband och allt till den dagen vi skulle flytta men tydligen så skulle vi inte få de förns nästa vecka, blev lagom sur då... Men nästa gång jag kommer till mamma ska det troligtvis funka iallafall! Kommer inte bli mycket bloggande i helgen då jag ska plugga och vara med Bea men jag kommer nog kunna klämma in nått blogginlägg ändå!

Topplista f・r Bloggar
RSS 2.0