VÅGTÅNG



Den här vill jag köpa! Någon som vet om den är bra? Jag har för mig att den kostade 399 på maxi nu, men jag tror att jag har sett den lite billigare på något annat ställe! Kommer nog köpa den senare, får ju pengar imorgon ju! (hade jag glömt bort).

Har mest kollat på film och bläddrat i tidningar hela dagen men nu ska jag nog städa lite i min garderob så jag får in alla kläder som ligger utspritt över hela rummet.

/L

THIS IS IT


bild: lundlund

Idag kom jag faktiskt upp vid nio, så nu har jag precis ätit frukost och sitter här och halvsover i soffan. Igår kväll skrev jag upp en lista på allt jag behöver göra nu innan jag börjar imorgon, bla fixa tågkort. Nu börjar jag faktiskt bli riktigt nervös, börjar ju somsagt på en helt ny skola, men förhoppningsvis kommer det bli bra, jag har ju iallafall Bea som jag kan åka dit med sen att vi inte gå i samma "klass" men det kanske bara är possitivt!. Nu ska jag nog bläddra igenom min GLAMOUR tidning och bara njuta av sista lediga dagen!

/L

BACK TO THE BEGINNING



bild: lundlund

Okej, jag ska sluta lova saker, blev ju inte så mycket till bloggande idag heller.

Kvällen igår spenderades ju somsagt hemma hos Bea där vi åt Ben & Jerrys och kollade på filmer, sen idag har vi kollat lite på tv och film och sen åkte vi hem till mig och följde med till hälla för att kolla på lite skolsaker och så, kom hem med en hel del bla. postitlappar i form av hjärtan (!) sudd pennor små överstrykningspennor, block och en almenacka.

Nu sitter jag och kollar på vänner och tänkte nog börja fixa ordning mig för att sedan kolla lite till och sen sova, måste ju börja vänja mig nu för på onsdag börjar jag skolan... Men imorgon ska jag bara vara hemma och mysa så då är jag säker på att jag kommer blogga lite!

/L

NEHE

Det blev visst inget bloggande idag, blev borta hos mormor hela dagen då vi firade min lillasyster i efterskott och hela mammas släkt var typ där. Sen när jag kom hem frågade Bea om jag ville komma till henne vilket jag självklart vill så vi ska väl ha lite myskväll, alltid trevligt! Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar!

Imorgon LOVAR jag att blogga när jag kommer hem från Bea för då ska jag inte göra ett dugg, då kan jag lägga in bilder på det jag köpt!

Ni får ha det så bra!

/L

I MOVING ON TO FIND WHERE I BELONG



bild: lundlund


Blev visst inget mer bloggande igår, var och handlade och sen kollade vi på tv och sen satt Bea och jag i telefonen i ca 2 timmar. Men det kommer idag, ska dock åka till mormor på dan. Nu ska jag nog hoppa in i duschen.

/L

TURN IT AROUND

Nu har vi precis fikat så snart ska jag åka till mamma, uppdaterar mer sen och då kan jag även lägga ut en outfit!

Rätt meningslöst inlägg, menmen

/L

DRAGKEDJA



SNYGGSNYGG med dragkedjor, från Topshop



Har varit nere och hjälp till att baka då det blir födelsedagskalas här imorgon! Nu ska jag kolla på film så vi hörs väl mer imorgon.

/L

It takes some fears to make you trust

Dagen har mest bestått av städning, inte det roligaste men det behövdes kan jag säga. Annars har jag mest latat mig framför datorn. Funderar på vad jag ska blogga om men är inte roligt nu när jag inte har photoshop, tjatar på pappa hela tiden för att få reda på när vi ska fixa det men han vet inte... håller på och bli tokig, har igen kamera för tillfället heller att fota med då jag fortafarande inte hittat laddaren men nu tror jag att jag vet var den är så jag får leta vidare när jag kommer till mamma!

Nu ska jag gå ner och fråga pappa om jag kan låna hans kamera och fota det jag köpte!

/L

Nailpolish




IsaDora "perfect nailpolish" nr. 17 Sheer Pink, IsaDora "perfect nailpolish" nr. 134 Peach Coral, Scratch nails nr. 503 Orange Gold, Scratch nails nr. 501 Rose Quartz, Gallery coulurs nr. 417 Coral Island, Depend nr. 39, Depend nr. 40, Mavala nr. 38 Silver, Mavala nr. 71 La Paz

I brist på annat tänkte jag visa upp en del av mina nagellack. Jag vet inte riktigt varför jag älskar nagellack så mycket som jag gör, för grejen är den att jag köper massvis med nagellack bara för att det var en fin färg men jag använder de rätt sällan.
Jag har inte direkt så långa naglar så det är inte så jätteroligt att måla dom så det kanske är därför ... Aja det här var iallafall några av mina nagellack, resten har jag hemma hos mamma men sen har jag nyligen slängt massa eftersom jag insåg att jag aldrig använder de så de står bara och bli dåliga! Men det är nog de här som jag använder mest! 

/L


I CAN´T BE THERE FOR YOU IF YOU'RE NOT THERE TO CATCH ME



bild: thecobrasnake

Jag som skulle upp tidigt imrose :/ gick väl sådär ,kom upp runt elva, så framsteg har jag allt gjort!

Igår kväll hände inte så mycket, kollade på project runway och drack latte och sen gick jag vi ut med hundarna. Då passade jag även på att inviga min nya kofta och kjol samt mina nya skor (som jag  btw helt glömt bort att visa bild på men det kommer senare idag! )

Tänkte fråga pappa om jag kanske kan låna hans lite bättre kamera så jag kan ta lite bilder på dom, han borde nog komma hem snart för att äta lunch så jag kan passa på då!
Ska nog även städa i mitt rum, kan behövas.. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost.

DON`T WASTE YOURE TIME ON THE THINGS THATS NOT IMPORTANT



bild: lundlund

Nu har jag varit hemma ett litet tag, blev inte en sån jättelång tur på stan men får väl gå nån dag efter skolan istället! Idag åkte jag somsagt dit på mentorsamtal och det gick bra. Hittade inte så jättemycket men en kjol och en mysig "kofta" fick följa med iallafall. Kan visa bilder på det sen! Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på någon film är riktigt trött med tanke på att jag fick gå upp redan halv åtta imorse, men det är väl lika bra att vänja sig!

/L

THE BEAUTY IN THINGS

Kanske inte så bra bilder men fick ta med mobilen då jag fortfarande inte hittat laddaren till kameran. Här är alltså det jag köpte på second hand för ett tag sen!



Jeansjacka (för stor men köpte den ändå) 50:- 


Kjol ( som jag ska korta av för nu är den jättelång) 40:-



Väska 40:-



Väska 35:-



Skärp 20:-

/L


SOMETIMES YOU WISH YOU DIDN`T HAVE TO GO

Har inte gjort så värst mycket idag var ute en sväng med hundarna och annars har jag typ bara legat och läst tidningar på balkongen och kollat lite på tv. Imorgon ska Bea och jag somsagt till gymnasiet på mentorsamtal så då lär det j uiten bli nån bloggning tills jag kommer hem.

Nu kom jag på att jag ska lägga ut bilder på de jag handalde på second hand så det kanske jag ska göra nu så att jag inte glömmer bort det!

/L

godmorgon



lundlund

vaknade för typ någon minut sen ligger fortfarande kvar i sängen och skulle lätt kunna sova ett tag till men jag måste vänja mig n!u. Idag vetja inte vad som händer
men nått kul ska man nog allt hitta på! Bloggar  mer sen.

THE WORLD IS UPSIDEDOWN, YOU KNOW



thecobrasnake



Funderar på att lägga ifrån mig datorn och glo lite på tv istället men jag vet inte...

Har kommit på att man måste börja vänja sig vid att gå upp lite tidigare nu eftersom skolan börjar om typ en vecka. På onsdag (imorgon dådå) ska Bea och jag till skolan på mentorsamtal så då måste vi upp tiiidigt för hennes börjar redan vid halv tio mitt börjar inte förns tjugo över ett så därimellan tänkte vi kika lite på stan och äta lite lunch blir säkert trevlgit för det brukar det ju bli! Ni får ha det så bra!

Pratade med pappa om photoshop idag föresten och det verkar som om han snart kan fixa det! Då blir det såååå mycket roligare att blogga då man kan göra kollage och sånt roligt!

/L

Smycken i massor!















SOMETIMES ITS JUST THE RIGHT THING TO DO


Dessa snyggingar är från Asos, såna skulle jag gärna trippa omkring i nu till hösten!

Tävlar...



Jag är med och tävlar hos myfashion om en valfri kjol och ett smycke från Chicy, Var med och tävla du med! HÄR

I don´t wanna be the reason



bild: lundlund

Hejhej! Nu har jag rätt nyss vaknat eller jag har hunnit äta frukost. Idag vet jag inte riktigt vad som händer men jag tror att jag ska försöka få ordning på mitt rum kanske prova och möblera och hitta nått bra sätt att ha möblerna på i mitt minirum, är verkligen superlitet men men slipper iallafall ha garderoben i mitt rum. Ni får ha det så bra!


 


Sometimes it hurts



bild: lundlund



Nu ska jag snart äta sen ska jag bara vänta på att pappa ska ringa och säga att han kan komma o hämta oss, för då ska Patricia med och så ska vi gå upp på stan o fixa lite och sen fixa ordning oss tillsammans hemma hos mig innan det bär av till Bea då hon ska ha tjejmiddag för hon blir snart 16!! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska fixa håret men jag kommer nog på nått. NU när jag ska vara hos pappa och där finns ju laddaren till kameran så då kan jag äntligen ladda upp lite bilder på det jag köpt och kanske lite outfits. Det kommer inte bli så mycket bloggande nu för jag lär ju vara upptagen hela dagen och sen ska vi sova över där. Ne nu ska jag fortsätta kolla på SATC! Ha det så bra!

Gratis smink!

För några dagar sedan hittade jag en jättebra sida typ som gratis bio då man får biobiljetter men på gratismakeup.se som sidan heter då kan man samla poäng för att får presentkort på kicks! Perfekt för mig som älskar sånt och det vet nog mina kompisar :P Vill ni bli medlemmar är det bara gå in på den här länken då ni kan skriva in er och då värvar jag er! För vem vill inte få gratis smink endast genom att värva andra eller göra andra saker som står på sidan som är gratis!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=4014


Forever together, through good times and bad times


 bild: av mig ©cookiecrunch/linda

Nu har jag precis ätit frukost. Är inte direkt så fint väder ute idag men det har det ju försig inte varit på ett tag. Nu är det inte så långt kvar till skolan börjar så man får ta vara på att vara ledig nu! Fast det hade varit roligare om det hade varit soligt och fint så man kunde bli lite brun. Idag ska jag nog bara sitta hemma iallafall, kanske blogga lite och kolla på någon film. Snart borde jag nog få photoshop fixat ska prata med pappa när jag kommer till honom imorgon!




Second Hand

Har inte blivit så mycket bloggande nu på ett tag men idag har jag varit och ätit lunch med Bea och sen gick vi runt i lite second hand affärer då jag köpte en hel del, var även där igår med Emelie så då köte jag en väska. Idag har jag även bakat bröd och lite sånt. Kan lägga ut bilder på det jag köpt sen men nu ska jag fortsätta vara med Bea.

Ha det så bra!

Tävlar...


Gå in och tävla ni med!



AND SO IT BEGINS - EMELIE GÄSTBLOGGAR


Som konstverk på fötterna. Remmar hit och dit. Vitt. Klackklackklack. Spänne.

Kärlek till Topshop hösten 08

Hemma igen

Nu är jag hemma igen så det gick väldigt fort med tanke på att vi fick vänta tp en kvart innan dom kom. Känns skönt att ha det överstökat sen är det bara klippningen kvar så har jag inget mer att göra! Nu tänkte jag träna lite och sen duscha och sen kanske blogga lite och kolla på tv.

IT FELLS LIKE EVERYTHING IS UPSIDEDOWN



bild: lundlund tror jag det var

Nu är en trött Linda uppe. Klockan är halv åtta och jag är uppe.. ursch skulle så gärna vilja lägga mig och sova sen när jag kommer hem från tandläkaren men då ska jag träna lite och sen duscha för sen bär det av till frisören.  

Är jättenervös blir nämligen aldrig nöjd när jag går där ifrån men får väl hoppas att det här blir ett undantag, lägger in för och efter bilder sen när jag kommer hem och kanske även dagens outfit. Nu måste jag äta frukost och sätta upp håret så ska jag snart ta åka iväg!

/L

SOMEBODYISME



thecobrasnake

Nu ska jag stänga av datorn och kolla på lite vänner eller OC. Imorgon måste jag gå upp tidigt för jag ska till tandläkaren redan halv nio men jag bloggar nog innan jag åker. Sen ska jag ju klippa mig också och kanske ta en sväng på stan med kusinen.

Hörs imorgon!

/L

SHEGOTSTYLE



Lauren Conrad klär sig alltid lika snyggt!

SOMEPLACE THERE







Bilder: Tagna av mig ©cookiecrunch/linda


Bilder från när jag och min familj var på Rhodos för typ några år sen, längtar tillbaka dit var så himla fint.

/L

Vilken lugg?

1.  2.  3.  4.  
5.
 6.  7.  8.

Här är några luggar jag lyckades skrapa ihop! Vilken tycker ni jag ska klippa?

/L

BOKATOCHKLART

Nu är frisörstiden bokad, imorgon blev det. Har så gott osm bestämmt mig för att klippa lugg men nu är bara frågan hur dan luggen ska vara... Tänkte kanske lägga ut lite bilder på olika slags luggar så får ni säga vilken ni tycker är finast.. hur låter det?

INSPIRATION



bild: lookbook

MORNING



lundlund

Idag var jag uppe tidigt men jag kunde inte sova mer, har knappt sovit nått inatt vetr inte varför men det har inte gått så jag är astrött men jag orkade inte försöka somna heller så då gick jag upp. Nu ligger jag här i soffan med datorn i knät och kollar på tv. Ska faktisgt vara så duktig att göra eget müsli får se om jag lägger ut hur jag gjorde sen!

/L

THEFASHIONSPOT


MISCHA,MISCHABARTON


GLADIATORSANDALER


De här är rikgit snygga tycker jag och de kostar inte mer än två hundralappar så man kanske ska ta och beställa hem ett par.. hmm... snygga är det iallafall! De är från Ellos iallafall.


NYTTIGARDEROBEN



Baslinnen från JC och New Yorker



Magtröja från Åhléns



Transparent oversized topp från BikBok



Topp från New Yorker



Tjockare magtröja typ (är väldigt stor men den kostade bara en 50- lapp så jag kunde inte låta bli)  från BikBok



Cardigan från Zara (köpte den när jag var i Göteborg men har glömt lägga in bild på den)



Enkel klänning från Gina Tricot med "knyt bak



Kjol (egentligen klänning som jag ska sy om så att den ser ut som på bilden) från New Yorker



Halsband från Lindex

Så det var nog allt tror jag blev rätt mycket basgrejer men det behövdes verkligen. Nu ska jag gå och äta

/L

SLEEPING BEAUTY

Nu har jag precis kommit hem, har varit ute på en låång promenad blev lite varmt på slutet då solen låg på men annars var det  riktigt skönt! Nu ska vi snart äta och jag håller på och ladda över bilder på det jag köpt men dum som jag är glömmer jag att packa med laddaren till kameran så den är död men jag tog bilder med mobilen istället så det blir ju inte så jättebra bilder men det duger! Så snart kommer det upp iallafall!

Vad har ni för er då?

GODMORGON



bild: thecobrasnake

Har gått upp ganska nyligen och ska snart äta frukost, har ingen aning om vad som händer idag men nått blir det säkert kommer nog blogga en hel del också. Måste lägga kameran på laddning (får göra det nu annars glömer jag bort det) så att jag kan fota allt jag köpt så att jag kan lägga ut det, sen blir det väl kanske en outfit också. Ne nu blev frukosten klar så då ska jag äta!

/L

DONT SPEND TIME ON THE PAST ITS JUST GONNA TAKE MORE TIME FROM YOURE FUTURE

Nu är ju sommaren snart över fast det känns som om den knappt börjat än. Man får helt enkelt se till att ta vara på den tid som är kvar nu. Sen får man helt enkelt se fram emot det som händer när sommaren är slut, ska ju börja gymnasiet vilket känns lite småläskigt men alla är ju nya så det ska nog gå bra, jag kommer ju inte direkt att vara ensam om att vara ny!

Det känns rätt tråkigt att jag inte har gjort så jättemycket roligt som jag egentligen velat nu under sommarlovet men man kan inte göra något åt tiden som gått så då är det väl bättre att göra någonting åt framtiden som man faktiskt kan göra något åt. Men man hamnar alltid här, det är alltid något som man önskat att man gjort eller inte gjort men varför spendera tid på något som du inte kan ändra när du har hela ditt liv framför dig. Man får lära sig av sina mistag och ta med det i sitt liv istället för att slösa bort all tid på något som redan hänt.

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen blir det väl sängen som väntar, är faktiskt lite trött men kommer nog inte somna på ett tag ändå!

Godnatt!

/L

SUMMERTIME







t h e  c o b r a s n a k e

Har precis kommit hem, har varit och ätit middag på någon kinarestaurang i Uppsala så nu sitter jag vid tv:n och äter hallon med vaniljkesella och digistivekex jättegott och lite nyttigare alternativ!

/L

KLIPPA LUGG?



Måste boka klipptid snart och då tänkte jag kanske klippa lugg men jag vet inte, fast skulle man ångra sig är det ju bara sätta upp den eller dra den åt sidan tills den växt ut. Men skulle jag klippa lugg vill jag ha en liknande som Elin Kling, är ju så snyggt!


FROMTOPSHOP




T O P S H O P



Fullkomligt älskar skorna!

Torsdagens outfit


Linne från New Yorker, kjol/nerivkt klänning fått från syster


Idag blir nog mest en slappardag regnar så är ju inte direkt så roligt att vara ute men får se om man tar en promenad eller något.  Ha det så bra!

/L

IF YESTERDAY WAS TOMORROW






©copyright, cookiecrunch

Bea med sina söta kaniner!

Onsdagens outfit




Linne - New Yorker, "Magtröja" och kjol - Åhlens, Halsband - Lindex
Ligger lite efter på outfit fronten så det kommer även gårdagen och dagens outfit samt bilder på allt jag köpte i Västerås och lite billder från när jag var hos Bea och kanske nått mer trevligt! Nu ska jag nog fota det jag köpt (om jag inte måste ladda kameran) och sen ska jag fixa lunch!

Puss och kram

/L

MINNYADATOR




Här är min nya dator! Köpte den på PC city för ca 6000 kronor. Miniliten är den 12" lätt att ta med och trodde faktiskt att den skule vara jobbigare att "arbeta" med än vad den är. Man vänjer sig verkligen att det är en liten skärm! Är jättenöjd med den!

You are the Dancing Queen, young and sweet, only seventeen



Gick upp för bara ett litet tag sen! Har inte bloggat så jättemycket men jag har varit rätt upptagen och så har jag inte haft lust (men snart får ja photoshop så då blir det bättre!). Igår var jag syster mamma och mormor i västerås eller först gick vi runt på ikea och sen kollade vi i lite affärer och sen gick vi och skulle kolla på Mamma Mia men det var sån kö så vi missade först typ 45 minuter så vi fick byta tid då vi redan hade köpt två av de via internet men hade såna där presentkort som man skulle på scannade för att få biljetten så då stog vi i kön i nästan en timma men vi fick byta som tur var men fy va sur jag var. Men det var värt allt filmen var verkligen skiiiiitbra! Det roliga var att alla fick sjunga sina egna röster trots att alla inte var världsbäst eller så men den var riktigt bra, lite annourlund men det skadar ju inte alls! Ni borde verkligen se den!

Ne nu ska jag gå och slänga i mig lite furkost så får vi se vad jag hittar på resten av dagen!

/L

Vinn en kamera hos Pexie


Jag tävlar om denna kamera hos Pexie!
Klicka här för att tävla du också!

Brukar ju aldrig egentligen ha någon tur med sånt här men man kan ju aldrig vinna om man inte försöker så det är väl värt ett försök!

/L


Topplista f・r Bloggar
RSS 2.0