MIU MIU



Vanessa Paradis för Miu Miu

GODMORGON

Just nu sitter jag vid bordet och äter frukost, har fixat ordning mig lite men tror inte att jag tar en outfit bild lägger ut den sen när jag kommer hem tillsammans med lite fler bilder! Har kameran så jag ska försöka ta lite kort, har även lite kort från igår att lägga ut men det kommer! NU ska jag äta upp och fixa det sista sen cyklar Bea och jag upp till resecentrum där tåget går!

Ha en bra dag!

/L


DENDÄRALEXANDERWANG









Bilderna är från Alexander Wang´s  vår och sommarkollektionen.

Bilderna är verkligen fulla av inspiration, med kläderna, miljön, modellen, allt!


Nu ska jag kolla på tv och imorgon bär det av till Västerås med Bea! Bloggar nog innan jag åker!

/L

THE SUNSHINE

Idag har jag köpt en ny laptop! En liten 12" som är jättelättl 6000 kronor fattigare (men mamma och pappa beta,ade en tusenlapp av den så då blev det bara 5000 kronor fattigare!) , ville ha en som var smidig att ta med sig och det är den verkligen är helnöjd! Kan visa bild senare. Kom hem för ett tag sen från stranden då jag och familjen, Bea och Patricia åkte och badade var rätt kul! Innan de köpte vi glass på stan och pratade lite, alltid lika trevligt att vara med dom! Nu ska jag nog stänga av datorn och kolla på OC men jag vet inte, är så roligt att klicka runt på datorn och fixa och trixa menmen! Nu kommer det bli mer bloggande pappa ska fixa photoshop snart så jag hoppas att det inte tar för långt tid!

/L

THE SUMMER IS LOVELY...SOMETIMES


bild: thecobrasnake


sol.bad.båt.massastenar.baguetter.saft.bulle.ring.sjögräs.massaäckligasmåkryp.

Det är ungefär de min dag bestått av idag, följde nämligen med min kompis Bea och hennes familj på deras båt, vi åkte ring och solade och badade en jättetrevlig dag alltså! Imorgon blir det inget bloggande alls då vi ska på äventyrsbad!

Puss och kram
/L

YOU GIVE ME HOPE



bild: © cookiecrunch/linda



GIVEMEGIVEME - EMELIE GÄSTBLOGGAR


Skor: La redoute
Stentvättade ben: Urban Outfitters
Shorts: Topshop (?)
T-shirt: Urban Outfitters
Kavaj: Topshop (?)
Jumpsuit: Weekday

Allt de här är ju bara sååå fantastiskt! Ögongodis på den allra högsta ni¨vån! Freakin freakin freakin gorgeous. Jag menar. Högklackat och svart. Stentvättat. Ljusa slitna shorts. Batman. Kavaj. Gräddig jumpsuit.

Lovely!

GÖTEBORG

Här kommer lite bilder från Göteborgs resan, tog inte så många bra men men, den andra, tredje och fjärde 'är tagna ur bilrutan det är dröfr de ser ltie roliga ut och är lite snea och så.




Stannade på vägen då spöregnade de och var väldigt grått.











Hotellets entre, man ser mig i dörren.



På andra sidan sitter jag man ser mitt hår längt ut till höger, hehe. Här ser man hur grått det var i början av dagen iallafall men sen visade sig iallafall solen!



Påväg hem från Liseberg i mörkret




Sitter förövrigt och äter lunch, tacosrester :)

/L




SMOOTHIES


bild: google


Något som alltid är lika gott en varm sommardag när man ligger och slappar i solen är smootihe, och så är det ju framförallt så lätt att göra , bara mixa lite goda frukter och bär med mjölk och/eller youghurt. supergott!

FLOWERY



Den här ursöta kjolen finns på asos! Med volanger och allt!

IF EVERYTHING JUST WENT BACK TO HOW IT USED TO BE


bild: ©cookiecrunch.blogg.se


Jag har ingen aning om vad som ska hittas på idag vill så gärna ha flera badstränder här finns nämligen bara en och där är alla så det är typ proppfullt, har badat två gånger den här sommaren och kanppt solat så jag ser lika blek ut nu som när sommarlovet började så jag får väl ta och lägga mig i solen nu när det äntligen är lite sol framme! Eller så kanske man hittar på någt med någon kompis för de finns ju inte så mycket annat att göra här.

/L

Dagens



Jeans - Cubus
Brunt linne (under) - H&M
Svart tröja - Gina Tricot
Armband/Halsband - Spanien


Nu ska vi äta och sen ska vi åka och fira kusinen! Ha det bra!

/L

SOMETIMES WORDs ISN'T ENOUGH

Tror jag börjar bli förkyld, min hals värker och jag känner mig riktigt hängig får försöka preparera mig med allt som kan hjälpa känns inte så roligt om jag skulle gå och bli förkyld nu. Så idag blir nog bara en slappar dag, kanske lite bloggande :) var ju ett tag sen jag verkligen bloggade men nu börjar jag få tillbaka lusten!

På eftermiddagen ska vi fira min lilla kusin, eller hon kanske inte är så liten längre, känns som att tiden går så fort, min minsta kusin är redan fem och jag tänker henne fortfarande som två, känns lite läskigt att tiden bara rinner iväg. Man tänker ett år som lång tid, eller ja, iallafall gör jag de men sen när man tänker tillbaka så känns det som att det går så fort, man bara tänker inte på det.

Ne nu ska jag gå upp och lägga mig och kolla på lite oc tror jag.

Ha det bra!

/L


ANYTHING THAT MATTERS


bild: thecobrasnake


Nu har jag flyttat in i mitt nya rum! Just nu ser det ut som kaos då jag inte har någon förvaring alls men nästa vecka ska vi åka och köpa lite saker så då funderar jag på en byrå som jag även kan ha tv:n på. Sen måste jag även lägga in kläderna i garderoben för just nu ligger de över hela mitt golv så man kan knappt röra sig men  jag har ingen ork att göra det, fast det kanske bara är att ta tag i det för det kommer ju inte ´dirket försvinna av sig själv. Just nu sitter jag iallafall och kollar lite på vänner och bläddrar i min nya tiding som jag köpte igår! Får se vad jag hittar på resten av dan, vill göra något men det finns typ ingenting att göra här menmen. Nu ska jag nog ta tag i klädhögen så jagfår det gjort! Bloggar nog mer senare!

/L

FULLT UPP


m a r y   k a t e


Jag är verkligen dålig på det här med att blogga känns som om jag inte har lust men sen kommer de vissa stunder då jag är på blogghumör men just nu kan jag nästan förstå varöfr jag inte har lust då jag inte har en egen dator men jag ska somsagt köpa en ny dator när jag får lönen från sommarjobbet vilket borde vara typ nästa vecka. Så då ska jag köpa en dator såfort jag hittar en bra som inte är alltför dyr. När jag köpt datorn kommer även pappa installera photoshop så då komer det bli sååå mycket roligare att blogga. Bloggen kommer kanske inte vara så jätteuppdaterad nu tills jag köer en ny dator men jag kanske bloggar ltie då och då när jag har tid och lust.
Håller på och målar om mitt nya rum så jag har typ fullt upp men jag ska verkligen försöka blogga lite ändå!

Ha det så bra

/Linda <3

FÖR NÅGRA DAGAR SEN - EMELIE GÄSTBLOGGAR



Den här outfiten hade jag i fredags. Allt är från chicy.se förutom ringen som är från Hm. Blomman är i plast och den tog jag från utebordet, hehe.

Nu får ni skicka massa söta kommentarer så jag har nåt fint att läsa. Puss!

TWO WORLDS APART




Kom hem för ett tag sen och ska strax hoppa in i duschen måste bara äta nått litet först. Sen ska jag städa och packa för ikväl lska jag till pappa men innan det ska vi iväg till min moster och fira henne, trevligttrevligt. Kommer därför inte kunna blogga något mer på ett tag än men lovar mer uppdatering när jag köper en ny dator!

/L


NICE SHOES FROM TOPSHOP


                                                                                                                                                                topshop


älskar alla remmar och klacken, ja hela modellen. Dessa skulle jag mer än gärna trippa omkring i hela sommaren kanske tillsammans med en klänning och kort jeansjacka och massa fina armband!

/L

SUMMERSUMMER


sommar, glädje, massvis med armband  thecobrasnake


Snart ska jag iväg till Bea tänkte bara passa på att blogga lite, är inte alls lika roligt när man inte har photoshop men snart köper jag en ny laptop och då fixas även photoshop och det kommer blir mycket roligare inlägg och jag kommer tycka det är tusen gånger roligare att blogga! Någon vänlig själ där ute som har tips på bra och billiga laptops??

/L

NU ÄR JAG TILLBAKA




 

Kom hem igår rätt sent så jag gick och la mig direkt. Vi har haft det gankska bra har hittat lite olika saker som jag kommer fota sen men dum som jag är glömmer jag USB sladden till kameran hos pappa men jag ska ju dit på lörsdag kväll så då kommer det bilder, även på outfits också!

Kvällen ska spenderas hos älsklingsBea med film och mys! Har saknat alla vänner såååå mycket och ikväll får jag iallafall träffa en av de. Nu ska jag packa upp och sen plocka ihop lite saker jag ska ta med mig. Lite synd att jag inte hinner blogga så mycket mer idag. Har heller inte haft tid nu på förmiddagen då jag har packat upp och städat och fixat men jag ska bli bättre på det, det lovar jag!

Emelie har ju som ni sett varit jättesnäll och bloggat nu under tiden då jag varit borta så ett stort tack till henne, hon kommer även gästblogga fler gånger!

Hoppas ni får en fin fredag!

/L

HON ÄR BRA FIN HON - EMELIE GÄSTBLOGGAR


Bild: Posh24 tror jag.

Stora ringar. Rufsigt hår. Sådär nyvaket och ändå looking good. Raybans på nosen (ofcourse).

M.a.r.y.k.a.t.e.

WITHIN THE OCEAN - EMELIE GÄSTBLOGGAR

Hejsan sötnötar!

Ni ser att alla inlägg som kommer in nu är av mig, gästbloggaren. De är ju som sagt för att sötaste Linda (ägaren till bloggen) är i Götet. Men snart kommer hon hem. Iallafall, idag ska jag ner till vattnet och fånga de vackraste sekunderna på bild. Sen lovar jag att visa lite av resultatet i bloggen, här.

Bra va? Puss.

BILDERGÅNGERFYRA - EMELIE GÄSTBLOGGAR


Bild: (?) Kommer inte íhåg.

Ruby heter hon va? Himlans fin tycker jag. Naturlig. Och så håret, chokladbrunt och långt, lugg. Snyggtsnyggt.

FRAMTIDEN - EMELIE GÄSTBLOGGAR


Paris. cykel. långt hår. brillor. oversizat. sommar. Cobrasnake.

Iband känner man för att skriva en massa. Tankar om framtiden till exempel. Man kan helt plötsligt se massor av bilder framför sig. Hur allt kommer bli, hur man vill att de ska bli.
Att vakna upp i en lägenhet, liten och mysig. Och egen. Bara min. Öppna de åhsåstora fönstret och titta ut över de höga byggnaderna och människorna i dom fina kläderna. Höra fåglarna kvittra och känna den ljumna värmen utifrån. Dra på sig de första kläderna man hittar, snabbt slänga på sig lite smink och ändå se fantastisk ut. Vart de här skulle utspela sig vet jag inte riktigt än. Usa har alltid vart en dröm, New york. Paris. Eller Italien. Sen skulle jag möta upp några kompisar och gå omkring och strosa på stan. Hitta de mest underbara kläderna som får en att le hela dagen. Skratta med vännerna och må bra. Gå till drömjobbet och faktiskt ha roligt. Jag vill ha ett jobb jag älskar. Fotograf eller skådespelerska, antagligen. Sen skulle jag äta med en vän på något mysigt ställe. Skratta hela kvällen och äta god italiensk mat. Italienskt forever. När jag kommer hem testar jag alla mina nya kläder framför spegeln och fotar dom gör jag också. Så jag kan visa dom på bloggen. Självklart fotar jag med min älskade systemkamera då, fin. För drömmen är att fortfarande ha tid, ork, och inspiration att fortsätta blogga. Fast då kommer jag nog ha gjort en ny blogg. Med ett bättre namn, jag har redan en massa drömnamn på lager. Nåt fint som får hjärtat att hoppa ett extra slag och som man knappar in i webbfönstret bara för att få skriva namnet. Sen skulle jag väl sitta uppe i soffan, med en varm filt och dricka smoothie. Och kolla på Vänner, för de programmet kommer alltid, alltid vara det bästa. Somna i soffan senare på kvällen till ljudet av programmet i tv-rutan.

Ungefär så. Fast mycket mycket bättre. Så vill jag ha de, iallafall just nu. Låter de inte härligt? Tänk vad mycket inspiration man kan få av endast en bild.
/ E

DAGENS - EMELIE GÄSTBLOGGAR




Jeans: Cubus (för 199 silverpengar!)
I love NY-tisha: Tradera
Ring: Hm
Klocka: Ur & Penn

Idag blir det nog hemmadag. Får väl se vad jag hittar på. Anyway. Ikväll ska jag försöka övertala familjen om att kolla på Love Story. Den måste jag se. verkar så otroligt bra, syftfilm också. Yesbox. Nån som sett den? Puss och kram!

AND I´M OFF


Bilden är på Marykate, kommer inte ihåg källa. Någon av deras fansites tror jag.

Klockan är strax efter åtta och det är alldeles för tidigt för att gå upp men jag lär nog somna om i bilen. Fem timmar i en bil är väl inget att se fram emot från min sida men jag har iallafall laddat upp med massa tidingar.

Jag har med mig kameran så jag kommer ta massa bilder som jag kan lägga ut här sen när jag kommer hem. Tänkte även ta bilder på mina outfits under hela veckan så får jag väl lägga in de som ett inlägg sen. Emelie kommer som sagt att gästblogga under tiden när jag är borta!

Ha det så bra!


 

/L

IT'S LIKE SUMMER IN A BOWL


©cookiecrunch.blogg.se


©cookiecrunch.blogg.se



©cookiecrunch.blogg.se
/L

SKORSKORSKOR - EMELIE GÄSTBLOGGAR



Style o sight står de på bilderna. Tror att dom är därifrån. Ååh. Skorskorskor.

En flicka kan liksom aldrig ha för många skor. De går inte. De är som ögongodis, och så himla fina att titta på. I love it! Sen finns de så många sorter också, de ena finare än de andra. Cravings? Ehm, JA.

Puss! // E

SUMMER IN THE COUNTRY


lundlund.se. ljuset. sommar . blommor. åker. transparent. mjuka vågor.


VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!

Hej! Den här bloggen kommer att handla framförallt om mode, smink och hår som är ett stort intresse, men sen kommer jag även skriva om massa mer. Jag har haft flera bloggar föut men känner att jag vill börja om helt på nytt och föröska hålla fast vid den här.

Det kanske inte direkt var det perfekta tillfället att starta en ny blogg då jag imorgon bitti ska jag åka iväg på semester bla Göteborg och jag kommer därför inte ha tillgång till en data. Jag får väll se om det kanske finns någon dator att låna på hotellet men räkna inte med det, under tiden när jag är borta kommer min älskade kusin Emelie ( http://myfashion.devote.se ) att gästblogga lite så att bloggen iallafall inte står helt still, det är även hon som hjälpt mig med designen eftersom jag inte har photoshop!

Om ni har något önskemål på vad jag kan skriva om eller undrar något om mig är det bara att fråga!

/Linda

Topplista f・r Bloggar
RSS 2.0